Miért hasznosabb az autókölcsönzés, mint a vásárlás, akár hosszú távon is?

autókölcsönzés vs. autóvásárlás

 

Elsősorban, mert jóval gazdaságosabb. Az egyik legfontosabb érv a céges autókölcsönzés mellett, hogy a bérautót nem kell megvásárolnunk, vagyis az eszközhöz való hozzájutás valójában nem igényel lekötött tőkét. Ennek köszönhetően vállalkozásunk forrásait beruházásainkra fordíthatjuk ahelyett, hogy autóra költenénk.

Másodsorban, pénzt takarítunk meg vele. Hosszú távú autókölcsönzés esetén kedvezményes a kölcsönzési díj, és az üzemanyagköltségen kívül nem terhel bennünket se állandó, se fenntartási költség. Ráadásul, az autóbérlés díja elszámolható költségként a vállalkozásunkban.

Harmadsorban, időt takarítunk meg vele. Nem kell foglalkoznunk a szervizeléssel és egyéb karbantartási munkálatokkal sem, mivel a személygépkocsik rendszeresen karbantartottak, és minden egyes bérlés előtt műszaki ellenőrzésen esnek át.

További előny, hogy a bérautó cserélhető, a rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket, a bérleti díj tartalmazza. A 24 órás teljes körű assistance szolgáltatásnak köszönhetően, a hiba bejelentése után egy órán belül megjavítják az autót, vagy cserét biztosítanak.

A kényelem mellet pedig az szól, hogy a bérautó kiválasztásának és megrendelésének folyamatát egyszerűen és gyorsan elintézhetjük online. Ha akarjuk, a bérelt autóért nem kell sehova mennünk, azt az autókölcsönző cég szállítja ki a cég telephelyére, vagy ahova mi kérjük, és már indulhatunk is.