Különleges kedvezmény visszatérő bérlőknek

Az idei év, a kialakult vírushelyzet minden család életét megnehezítette, nem, vagy csak korlátozott lehetőség volt a személyes kapcsolattartásra, nem volt lehetőség az utazásra, a családtagok látogatására.

Ahogy Önök, úgy társaságunk, a Pocket Rentacar is rendkívül nehéz időszakot él át.

Természetesen mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a megszokott színvonalat megtartva a jövőben is számíthassanak ránk.
Hiszünk abban, hogy hamarosan véget ér ez a nehéz időszak, amikor is Önökkel együtt újra és újult erővel vághatunk majd neki a közös útnak!

 

Köszönetképp, hogy az elmúlt évben/években ügyfelünk volt szeretnénk megajándékozni egy különleges kedvezménnyel.

Amennyiben szeretné igénybe venni csupán annyit kell tennie, hogy

Mindezért cserébe megajándékozzuk Önt 10% kedvezménnyel, amelyet következő autóbérlése alkalmával tud majd igénybe venni 2021. január 1-től – 2021. december 1-ig, a teljes bérleti díjból, akár egy napos bérlés esetén is.

A kedvezményt az a személy tudja felhasználni, aki 2018-2020 között legalább egy alkalommal igénybe vette szolgáltatásunkat, így rendszerünkben visszatérő bérlőként szerepel.

A kedvezmény a fent jelölt időszakban csak egy alkalommal vehető igénybe és más kedvezményekkel nem összevonható, más személyre csak előzetes engedély ellenében átruházható és csak készpénzes bérleti díj fizetés esetén érvényes.

Egy családban több regisztrált ügyfél esetén a kedvezményt mindenki külön-külön igénybe veheti, csupán két like, vélemény az ára. 🙂