Információk

Ajánlatkérés, foglalás

Az ajánlatkérés, foglalás írásban történik, a weblapunkon elérhető “Online ajánlatkérés” űrlap kitöltésével.” Megrendelését, foglalási számmal igazoljuk vissza!

Gépjármű felvétele/leadása

A gépjármű átvétele és leadása a foglaláson, szerződésen megjelölt helyen történik, ellenkező esetben társaságunk külön díjat számolhat fel. Budapest reptértől kb 5 percre található telephelyünkön történő átvétel, munkaidőben ingyenes. A reptérről a telephelyre és vissza ingyenes transzferrel szállítjuk bérlőinket. Az autó átadása kb. 10-15 percet vesz igénybe. Kollégáink, szükséges okmányok bemutatása után, kitöltik a bérleti szerződést, átveszik a bérleti és letéti díjakat. A szerződésen bejelölik a gépkocsin esetlegesen található sérüléseket, üzemanyag szintet, és átadják a gépjárművet és útbaigazítást adnak.

Szükséges dokumentumok

 • Fényképes igazolvány (személyi vagy útlevél)
 • Lakcímet igazoló okmány
 • Érvényes jogosítvány (3 éves vezetői gyakorlat, 78. életév be nem töltése)
 • Dombornyomásos hitelkártya (Visa, MasterCard)
 • Repülőjegy, vagy közüzemi számla bemutatása

Egyszerűen átlátható bérleti szerződés

Társaságunk által használt bérleti szerződés kialakításakor elsődleges szempont volt, hogy a bérlethez kapcsolódó költségek érthetőek és egyszerűen áttekinthetőek legyenek, így Ön gyorsabban útnak indulhat. A bérleti szerződés hivatalos nyelve Magyar. Aláírásakor szánjon időt az alapos áttekintésre, kérje kollégánk segítségét. A következő linkre kattintva megtekintheti a bérleti szerződés másolatát:

Biztosítások

Az autóbérlésnél a biztosítási mindig fontos kérdés, ezért gépjárműveink az alábbi biztosításokkal rendelkeznek:

Fedezetet nyújt

Nem nyújt fedezetet

Felelősségbiztosítás – Motor Liability InsuranceMagyarországon törvényileg előírt kötelező biztosítás, amely fedezetet nyújt más személynek vagy más személy tulajdonában okozott sérülés vagy kár esetén.gépjármű lopás vagy annak kísérlete esetén gépjármű töréskár esetén gépjárműből történő személyes tulajdonok ellopása esetén gépjárművezető sérülése esetén
Töréskár biztosítás – Collision Damage Waiver (CDW)Fedezi az autóban keletkezett töréskárt. A meg nem váltható önrész mértéke a választott biztosítástól függ. A biztosítás el nem fogadása esetén a bérlő anyagi felelőssége önhibás töréskár esetén a kár helyreállításának teljes költségéig terjed.A gumiabroncsok, felnik, antenna, küszöb, tető sérüléseiből, a nem megfelelő üzemanyag-használat okozta meghibásodásra, illetve semmilyen, a belső térben keletkezett károkra.
Lopáskár biztosítás – Theft Protection (TP)A gépjármű eltulajdonítása vagy annak egy részének lopása vagy kísérletének esetére nyújt fedezetet. Lopáskár és totálkár esetén a bérlő kárviselésének mértéke a gépjármű bruttó beszerzési árának szerződés szerinti százaléka.Bérlő köteles a gépjárművet a rendelkezésre álló összes eszközzel megvédeni a lopással szemben, így azt használaton kívül minden esetben lezárni, a gépjárműben értéket nem hagyni, a gépjárművel lehetőleg őrzött vagy zárt helyen parkolni, és egyébként a gépjármű magára hagyásakor fokozott körültekintést tanúsítani

Fentiek be nem tartásából származó minden felmerülő kárért a kár teljes összegéig, a helyreállítás teljes költségéig bérlő teljes anyagi felelősséggel tartozik !

Meghibásodás esetén

Társaságunk saját, budapesti telephelyű segélyszolgálattal, szervizzel rendelkezik. Meghibásodás, vagy ha rendellenes működést észlel, haladéktalanul értesítse társaságunkat, vagy a segélyszolgálatot a 00 36 30 3735102 telefonszámon.

A segélyhívás beérkezése után egy órán belül kollégáink elindulnak Önhöz, megjavítják az autót, vagy cserét biztosítanak. Az autó csak a kölcsönző engedélyével javítható, javíttatható, kivétel az üzemi anyagok utántöltése, defekt elhárítás. A segélyszolgálat kiszállása a Budapesttől mért távolság függvényében több óráig is eltarthat, az ebből eredő károkért társaságunk felelősséget nem vállal.

Indokolatlan kiszállás esetén, annak díját Önnek kell megtéríteni. Sürgős esetben, ha úgy dönt, hogy a meghibásodott gépjárművet magára hagyja, mindaddig Ön a felelős a járműért amíg azt kollégáink át nem vizsgálták. Ilyen esetben javasoljuk, a lehető leggondosabban, biztonságos, szabályos helyen parkolja, zárja le az autót és készítsen róla fényképeket. A forgalmi engedélyt, kulcsot csak a társaság által meghatalmazott személy veheti át.

Közlekedési szabályok

 • Sebességhatár lakott területen belül: 50 km/h
 • Sebességhatár lakott területen kívül: 90 km/h
 • Sebességhatár autópályán: 130 km/h
 • Közlekedés: Jobb oldalon
 • Megengedett véralkohol szint: 0,0 %
 • Biztonsági öv: Kötelező
 • Kötelező felszerelés: Elakadásjelző háromszög, elsősegély-doboz és biztonsági mellény szükséges.
 • Gyermekülés: 12 éves korig vagy 150 cm-ig kötelező.
 • Mobiltelefon: Csak kihangósítóval való használat engedélyezett.
 • Útdíjak: Az autópályák használata csak díj ellenében engedélyezett.
 • Speciális parkolási előírások: Sárga vonal az út szélén: tilos a megállás.
 • Egyéb szabályok: Lakott területen kívül tompított fényszóró használata kötelező.

A Törvény előírása szerint, a hivatalos szervek megkeresésére kiadjuk az Ön adatait. Amennyiben a szabálysértéssel Ön társaságunknak kárt okoz, azt és a járulékos díjakat köteles megtérítenie. Az okozott kár összegét, és az adminisztrációs díjat a kölcsönző a szerződés szerint, levonja az Ön bankszámlájáról, illetve bankkártyájáról.

Kérjük Önt a szabályok betartására.