Return box

Ha az autókölcsönző iroda nyitvatartási idején kívül, vagy az autókölcsönzőben dolgozó kolléga távollétében szeretné az autót leadni, használhatja „Return Box” szolgáltatásunkat.

Parkolja le a bérelt autót a parkolóban dolgozó kolléga utasítása szerint és Ő transzfert biztosít Önnek a Liszt Ferenc reptérre.

Az utolsó üzemanyag tankolásakor kapott bizonylatot hagyja az autóban, a gépjármű kulcsait, forgalmi engedélyét adja át a parkoló munkatársának.

retunr box szolgáltatás

Javasoljuk, hogy készítsen fényképet az üzemanyag-jelzőről, a kilométer számlálóról, valamint az autó karosszériájáról, fényezéséről. Ezek jól jöhetnek, ha bármilyen váratlan díjat kap egy keletkezett kárért, többletkilométerért vagy hiányzó üzemanyagért.

Ha nem biztos valamiben, hívja fel a kölcsönző céget. Ha például olyan sérülést észlel, amelyet korábban nem vett észre, akkor érdemes azonnal jelezni a kölcsönző felé.

 

Az autó leadása után megküldjük Önnek az „átvételi űrlapot” e-mailben.

Az űrlapot a kölcsönző személyzete tölti ki, amikor átvizsgálja az autót. Technikailag Ön felelős az autóért mindaddig, amíg azt az autókölcsönző cég vissza nem veszi. Tehát alaposan ellenőrizze az autót, hogy ne hagyjon benne semmit, mielőtt bezárja és leadja a kulcsokat a parkolóban.

Ha sötét van, használja a telefonja zseblámpáját. Az Ön által készített fényképek, valamint az üzemanyagról szóló bizonylatok mind megkímélhetik a későbbi problémáktól. Tehát tartson mindent meg legalább addig, amíg meg nem kapja a „átvételi űrlapot” és a letétet. Ha az autó karosszériája jelentősen szennyezett, a sérülések nem láthatóak, úgy abban az esetben az autó állapotának dokumentálása az autó mosása, takarítása után záródik le.

Fontos, a parkolóban dolgozó kolléga csak a transzfert és az autó biztonságos tárolását biztosítja. Az autó visszavételében nem kompetens, azt az autókölcsönző nyitvatartási idejében elsőként érkező kolléga végzi.

 

A 0/24 órában elérhető „Return Box” szolgáltatás díja : ingyenes, a reptértranszfert partnerünk biztosítja, amely külön díj ellenében vehető igénybe.

A ReturnBox szolgáltatás csak hitelkártya használata, vagy letéti díj fizetése esetén vehető igénybe.

A ReturnBox szolgáltatás közvetlen a BUD reptéren történő autóleadás esetén nem igénybe vehető.

Amennyiben Ön szeretné, hogy munkaidőn kívüli időpont ellenére a kollégánk személyesen vegye át az autót annak díja : 12.700 HUF