Autókölcsönzés Budapesten GPS-el

Budapest csodás város, rengeteg turisztikai látványossággal és remek szórakozóhelyekkel.Viszont méreténél fogva a közlekedés még az itt lakók egy részének is kihívást jelent. Például a város két részét összekötő Dunán összesen 12 híd található, így a látogatóknak nehéz dolguk lehet, melyik átkelőhelyet is válasszák úti céljuk elérése érdekében.

A fényárban úszó utcák, a csábító éttermek, nagyon vonzóak, de roppant kellemetlen lehet, ha a kis városnézésünk közepette eltévedünk, és órákon keresztül csak bolyongunk céltalanul.

Ezért azt ajánljuk, béreljen autót GPS-el és nem fog eltévedni Budapesten. Így bátran élvezheti a város szépségét, Buda és Pest között utazva, megcsodálhatja a leghíresebb és legszebb átkelőt: a felújított Lánchidat.

GPS-sel könnyedén bejárhatja a Hősök terét, a Budai várat, és a kevésbé ismert helyeken lévő látnivalókat is, hiszen most már biztos lehet benne, hogy oda fog kilyukadni, ahová szeretne.

 

Budapest

 

A GPS-szel felszerelt autó nem csak Budapesten, de vidéken is nagy segítséget jelent. Célállomása megközelítéséhez a legrövidebb utat választhatja, és azt is megtudhatja, mely utak fizetősek. Ha valahol torlódás van,a GPS azt is jelzi előre, így rengeteg időt megspórolhat magának. Eddig a figyelmesebb sofőrök gps nélkül is ki tudtak igazodni a fizetős utakon, mert egyértelmű volt, hogy az autópálya fizetős, a többi meg nem.

Azonban 2015-től már más utak is fizetőssé váltak, így viszont sokkal nehezebb kiszűrni mikor is hajtunk rá olyan útra, amire nem kellett volna. Ilyen esetben is érdemes gps-t használni, hogy elkerülhessük ezen útszakaszokat, vagy legalábbis tisztába legyünk vele, hogy ez bizony költségtérítést igényel.

Turistaként egy idegen országban szívesebben nézzük a tájat, mint az utat vagy a rajztábla méretű a térképünket. Persze kalandos eltévedni, de kevesen szeretik az ilyen fajta meglepetéseket. A GPS rendszere nagyon hasznos és kényelmes, így bármilyen helyzetben bátran ajánljuk Önnek, akár mini vagy normál autót szeretne bérelni, mindenképp kérjen hozzá GPS-t!

 

autó GPS

 

Budapesten egyirányú utcák tömkelegével találkozhatunk, ami nem csak azért rossz, mert ha egyszer bementünk nem tudunk egyszerűen visszafordulni és a másik irányba kimenni, hanem azért is, mert ha elvétjük, és a tiltás ellenére is, bemegyünk az egyirányú utcába nagyon komoly bírságot kell fizetnünk.

Egy a környéken ismeretlen ember könnyedén belefuthat ebbe a hibába főleg, hogy a kis szűk utcáknál nem óriás poszter méretű tiltótáblák szerepelnek, így ez esetben is remekül jöhet a GPS, ami időben figyelmeztetni fog minket a közelgő utcák szabályaira. Az legnagyobb extra hogy, 50.000Ft-ot spórolhatunk vele, ugyanis jelenleg egy “Jobbra kanyarodni tilos” tábla elvétése ennyit kóstál, úgyhogy mindenképp érdemes figyelni a gps-t ami akár kilóméterekkel hamarabb figyelmeztetni fog minket erre.

Kiruccanásunk során egy idegen helyen könnyedén begyűjthetünk néhány nem kívánatos traffipax képet, természetesen ha gps-ünk van, ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen az összes sebességkorlátozásról, útlezárásról, és elterelésről is tájékoztatni fog mindeket ez a remek készülék.

Egyéb alap funkciói mellett a PocketRent a Car által nyújtott GPS-el még zenét is hallgathat, videót is lehet nézni rajta, és még e-könyv megjelenítésére is alkalmas, így akár a navigáción kívül szórakoztató elemként is megállja a helyét. A sok remek tulajdonsága mellett fontos megemlíteni, hogy a gps nem csak pontos cím alapján tud keresni, be tudjuk táplálni, hogy mutassa a benzinkutakat, éttermeket, vagy esetleg a pihenőhelyeket, tehát akkor is jól jön, ha fogyóban a benzinünk, éhesek vagyunk, vagy a sok vezetés után le szeretnénk pihenni egy kicsit.